Announcements

Geen mededelingen.

Other Announcements

promotieonderzoek SEO op het gebied van mededingingseconomie
Het Bestuur vestigt graag uw aandacht op ingesloten uitnodiging van het SEO Economisch Onderzoek om deel te nemen aan een korte web-enquete als onderdeel van een promotieonderzoek op het gebied van mededingingseconomie. De enquete gaat over het anticipatie-effect van het publieke en private kartelbeleid en de interactie daartussen. Parallel is er een enquête uitgezet onder Nederlandse bedrijven. U kunt de enquête openen via: www.seo.nl en de invultijd bedraagt slechts 10 minuten.
ICC seminar mededinging, corruptie en het persoonlijke risico voor bestuurders en leidinggevenden op 23 juni 2016 (8.30 - 12.00) in Den Haag.
De VvM film Pioniers van het Mededingingsrecht welke film is getoond tijdens de VvM Kerstbijeenkomst op 10 december 2015 is ook te zien op YouTube: youtu.be -3BnEnqMWrE
5-7 bijeenkomst 15-10-2015
De consultatie over het wetsvoorstel Implementatiewet privaatrechtelijke handhaving mededingingsrecht (Kartelschaderichtlijn).
2014-03-15 Reactie VvM op ACM Agenda 2014-2015
2012-07-13 Bijdrage VvM Wetsvoorstel stroomlijning markttoezicht ACM
2012-07-13 Bijdrage VvM consultatie Wetsvoorstel stroomlijning markttoezicht ACM
2011-09-22 LIDC individueel lidmaatschap